COVID 19

2020.09.01

Kedves Vendégeink, Látogatóink!

Tekintettel arra, hogy a koronavírus okozta COVID-19 járvány veszélye nem szűnt meg, a járványügyi készültség ideje alatt - a vonatkozó jogszabályok betartásával - a GYIK Rendezvényház működésének minél biztonságosabbá tétele, valamint mindannyiunk egészségének óvása érdekében kérem, fokozott figyelemmel tartsák be az alábbi óvintézkedéseket!

A GYIK Rendezvényház területén zárt térben a Látogatók és a Ház munkatársai számára a szájmaszk használata kötelező! (Előadások, koncertek, tanfolyamok, zenés-táncos rendezvények, gyermek rendezvények, egyéb tevékenységek). A Ház dolgozói kötelesek figyelmeztetni azokat, akik egyáltalán nem vagy nem szabályosan (orrot és szájat eltakarva) hordják a maszkot. Aki a szabályokat megszegi, szabálysértést követ el és kivezethető.

Kivétel: sportolás céljára szolgáló helyiség (Pl: Alsó tükörterem, Óvoda terem, Sopron Balett stb.) a 1,5 méteres védőtávolság megtartásával.

Az irodákban és az intézmény teljes területén az ügyintézések kapcsán az intézményt látogatók és a Ház munkatársai számára egyaránt kötelező a szájmaszk viselése.

A GYIK Rendezvényház teljes területén - lehetőség szerint - ügyeljenek az egymástól való, ajánlott (1,5m) védőtávolság megtartására!

A biztonság érdekében a főbejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, kérjük, szíveskedjenek használni!

Az intézményt csak tünet-és lázmentes, magát egészségesnek érző vendég látogathatja, veheti igénybe szolgáltatásait, vehet részt a rendezvényeken.

Az Intézményben terembérleti szolgáltatatást igénybe vevők, civil szervezetek, közösségi csoportok vezetői felelősek az adott csoporton belül a kötelező szájmaszk használatáért és az aktuális járványügyi rendelkezések, szabályok betartásáért.

Vigyázzunk egymásra!